Returnering


Du har ret til at returnere produktet inden for 100 dage.

For at udøve fortrydelsesretten skal du informere os (info@qimat.dk, Römerstraße-Palfen 45, 5541 Altenmarkt, Østrig) om din beslutning om at trække dig ud af denne kontrakt ved en klar erklæring (f.eks. via e-mail). Hvis du benytter denne mulighed, sender vi dig straks en bekræftelse på modtagelsen af en sådan annullering (f.eks. via e-mail).

For at overholde fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt, at du sender meddelelsen om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Konsekvenser af annullering

Hvis du fortryder denne aftale, refunderer vi dig alle betalinger, vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (med undtagelse af ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsmetode end den billigste standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi er blevet informeret om din beslutning om at fortryde denne aftale. Ved denne tilbagebetaling anvender vi samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt med dig; du vil under ingen omstændigheder blive opkrævet betaling for denne tilbagebetaling. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller indtil du har fremlagt bevis for, at du har returneret varerne, alt efter hvad der kommer først.

Du skal returnere varerne til os med det samme og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor du meddelte os om annulleringen af denne kontrakt. Du vil modtage returadressen efter anmodning. Fristen er overholdt, hvis du sender varerne, inden 14-dages perioden er udløbet. Vi bærer omkostningerne ved returnering af varerne. Du skal kun betale for eventuel forringelse af varernes værdi, hvis denne forringelse skyldes håndtering af varerne, som ikke er nødvendig for at kontrollere deres tilstand, egenskaber og funktionalitet.