Vores mission

Vores mission er at bringe fordelene ved traditionel asiatisk medicin til Europa for at hjælpe så mange mennesker som muligt med at løse deres daglige problemer. Vi er en ung virksomhed fra Østrig, som står for åbenhed og alternativ medicin. Kroppen kan hjælpe sig selv med så mange lidelser, og det er derfor, vi ønsker at gøre disse metoder tilgængelige for alle.

Hvad betyder Qi?

I Vesten oversættes Qi ofte med “livskraft” eller “energi”, men Qi betyder meget mere end det. Qi er noget i retning af “balancen i energistrømmen”, synlig og usynlig på samme tid, den er i alt, hvad der eksisterer.

Akupressurmåtten og puden genopretter balancen i energistrømmen i kroppen og fremmer selvhelbredelse, vitalitet og en følelse af velvære.

Hvorfor handle hos os?

Vi er ikke en virksomhed, der sætter profit først. Vores højeste prioritet er kundetilfredshed. Derfor tilbyder vi vores produkter til en lavere pris end andre mærker, så så mange mennesker som muligt selv kan opdage akupressur. Hvis du kan lide produktet, vil det hjælpe os enormt, hvis du fortæller dine venner om det! ♡

qimat.dk 🇩🇰

qimat.de 🇩🇪

qimat.nl 🇳🇱

qimat.fr 🇫🇷

qimat.pl 🇵🇱

qimat.cz 🇨🇿

En person er lykkelig, når han eller hun kan gøre andre lykkelige.
Kinesisk ordsprog