Aftryk


qimat.dk

Römerstraße-Palfen 45
5541 Altenmarkt
Østrig

Bemærk: Send venligst ikke returvarer til vores forretningsadresse, men send en e-mail til info@qimat.dk på forhånd. Tak for hjælpen!

Mail: info@qimat.dk

Identifikationsnummer(er) for moms: ATU76852023

Europa-Kommissionen stiller en platform til rådighed for online tvistbilæggelse (OS), som du kan finde her https://ec.europa.eu/consumers/odr/ [https://ec.europa.eu/consumers/odr/]. Vi er ikke forpligtet til eller villige til at deltage i en tvistbilæggelsesprocedure ved et forbrugervoldgiftsnævn.

COPYRIGHT

Indholdet og værkerne, der er oprettet af webstedsoperatørerne på disse sider, er underlagt østrigsk lov om ophavsret. Reproduktion, redigering, distribution og enhver form for anvendelse uden for grænserne af ophavsretsloven kræver skriftligt samtykke fra den respektive forfatter eller skaber. Downloads og kopier af denne side er kun tilladt til privat, ikke-kommerciel brug.

For så vidt som indholdet på dette websted ikke er oprettet af operatøren, respekteres tredjeparts ophavsret. Hvis du alligevel bliver opmærksom på en krænkelse af ophavsretten, bedes du informere os herom. Hvis vi bliver opmærksomme på overtrædelser, vil vi straks fjerne sådant indhold.